Met 'The Beast' door Zuid-Amerika

Het overzicht van de fotos, GPS logs en de verslagen

De route

De Garmin Montana 600 GPS is overgestapt van de motorfiets naar 'The Beast' (een democratisch gekozen, op haar 'presidentiële' gewicht geïnspireerde bijnaam voor een Toyota LandCruiser 100). De Montana is dé GPS voor alle navigatie vraagstukken: met één druk op het aanraakscherm schakelt ze om naar gebruik op zee, of naar wandelingen in de stad of in het bos. Gewoonlijk reist de Montana mee op het dashboard, waar ze bijhoudt waar we waren:

Zoals op de andere pagina's op deze website, leidt het klikken op het vierkantje rechts de blauwe band bovenaan de kaart tot het openen van een nieuw venster, waarop je eenvoudiger kunt inzoomen.

Verslagen

Isabelle Ook deze reis zijn er verslagen gemaakt, vooral door Isabelle. Haar verslagen worden (uiteindelijk) hier overgenomen, maar de meest actuele versie staat op de blog van Isabelle.


Fotos

Fotografisch zijn we ook actief. Samen hebben we een imposante hoeveelheid fotocamera's (al dan niet met video mogelijkheden), één videocamera, een paar GSMs en ander registratie speelgoed bij ons. Het deel(tje) dat het aanzien waard is verzamelen we in een slideshow (in een nieuw venster).

Slideshow